jordsnurra.blogg.se

Lägenheten i Sagene/ Torshov

Publicerad 2014-08-05 12:29:03 i Allmänt,

Ja, vi var ute i sista sekunden och ja vi hade väldigt tur när vi hittade en så bra lägenhet som vi faktiskt har hittat. Vi var på visning i Lördags och flyttade in i Söndags kväll. Han som hyr ut ska jobba i London i två månader men vi fixade så att vi bara behöver hyra i en månad. Jag tänkte visa lite bilder på den, sovrummet visar jag inte för att vi inte har några sängkläder där ännu hehe. Vi ska försöka hinna med att svänga förbi IKEA idag påväg till jobbet. Bilderna har förresten inte så bra kvalitet, min vanliga kamera på mobilen är trasig så jag använder framkameran.
 

Invigningsmiddag i söndags. 


Detta är då de jag bor med. Joline är väl ingen överraskning hehe, Rasmus från jobbet hängde också på vilket jag tycker är roligt. 

 
 
Såhär ser vårt kök ut. Litet men praktiskt. 
Soffan, där sover Rasmus.


Här äter vi mat hehee.

Mer översiktligt, fransk balkong har vi.

 
 
En väldigt suddig bild på badrummet.


Garderoben, me lajki. 
 
Utöver det så har vi väldigt bra högtalare, bra belysning (förra lägenheten hade inte ens lampor i alla rum), allt vi behöver i köket (inklusive bra knivar, kastruller osv), en TV (som vi inte förstår oss på eftersom att den är för hitec, men vi kollar ändå inte så mycket på den) och så bor vi centraaalt. Det går en direktbuss härifrån var 10e minut till jobbet, vi bor ovanför hippa lökka och det tar inte mer än 10 minuter för oss att ta oss ner till Jernbanetorget (centralstationen). Här känner jag att jag kommer att trivas riktigt bra de sista veckorna i Oslo. Tyvärr så lider denna sommaren mot sitt slut och det gör mig lite ledsen. Men Oslo är ju inte hemskt långt bort om jag skulle längta tillbaka för mycket :) 

Kommentarer

Postat av: mamma sanna

Publicerad 2014-08-07 11:34:02

Ser fint ut! =)
Bra att allt finns i lägenheten, inkl. tvättmaskin! Synd att det inte finns någon balkong men den saknas kanske inte då lägenheten ligger centralt och man kan gå ut istället. Puss ma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela