jordsnurra.blogg.se

Sista två veckorna // back in Sweden

Publicerad 2014-08-28 21:22:00 i Oslo 2014,

Ohoj vad de sista två veckorna gick fort! Jag hann inte ens med att tänka på bloggen, det hände saker hela tiden och det är jag väldigt glad över. Jag tänkte att jag skulle sammanfatta de sista två veckorna i Oslo i bilder istället för att skriva hur mycket som helst, det är roligare. 
 

Jag och Joline åkte som sagt till Sverige över helgen för att hämta bilen och träffa några kompisar. Vi käkade på Prime (mums som fasen), gick ut och dansade och hade en skön tjejkväll med skitsnack och charkisar som ni ser på bilden.

 

Sen blev det en roadtrip påväg hem, spännande att köra så långt för första gången. Jag höll mig vaken med hjälp av Joline, musik och frisk luft. 
 
Vi firade med att moffla sönder på MAX efter en dag på jobbet. Extra allt och lite till på det. Ja, det måste förevigas på bloggen med tanke på att vi beställde halva MAX' sortiment :) 

Vi tog en tur till Holmenkollen, betalade för att åka upp i hissen den här gången. Fin utsikt absolut, synd att vi inte hade tid att gå runt i muséet också.
 
Jag fick några samtal om att jag måste flytta bilen för att det ska komma en container dit. När vi kommer till bilen på kvällen så är det någon som slagit in den :) 

Juste, vi fick en till roomie de sista dagarna. Hälsa på Jonna, världens goaste brud! Hon jobbar också på vårt jobb och orkade inte pendla hur länge som helst varje dag så vi knökade ihop oss. Gött!
 
 
 
 
Vi sprang Color me Rad Oslo tillsammans med två av våra team leaders. Det var riktigt roligt och bra stämning, helt klart värt varenda öre. Kul att avsluta veckan med en riktig aktivitet också! 
 
 
På kvällen var det dags för en överraskningsfest som vi styrt ihop till en kille (Aki) på jobbet som fyllt 21. Vi samlade ihop ca 20 pers och gömde oss i en lägenhet och Aki trodde att han skulle köpa sprit av någon random. Snacka om att han blev förvånad, men ack så glad. Lovisa och Mira kom ner från Stockholm så de fick vara med också. Jag fick träffa de flesta från kontoret en sista gång också så det blev win win! 
 
Sen fick jag lov att lämna tillbaka min id-bricka som varit min följeslagare ute på fält. "Don't blame the photagrapher" sa hon när jag fick se bilden :)) kärlek. 

 
Jag, Mira och Lovisa åkte hem på söndagen (24/8-14) och var hemma på kvällen. Blandade känslor, väldigt jobbigt att inse att det är över samtidigt som jag bara vill göra klart gymnasiet så att jag kan göra vad jag vill utan att behöva känna att det är tidsbegränsat. Det har inte riktigt hunnit smälta in, just nu känns det lite overkligt. Folk frågar om Norge men för mig känns det som att det bara var någonting jag drömde. Jag får se till att göra ett ordentligt fotoalbum så att jag inte glömmer de roliga detaljerna som jag inte delat med mig av på bloggen.
 
 
 
Första dagen i skolan, förvånad/förväntansfull/förvirrad/glad/ledsen/trött/oklar. Nu är det bara att köra på här i Sverige, jag blir kvar till studenten i alla fall. Om det blir någon minisemester eller två vet man aldrig, men i så fall så kommer denna bloggen att uppdateras eftersom att jag vill samla minnen och bilder från resor här. Kul att ni är några stycken som har följt bloggen i alla fall :) 

Så hej så länge, eller som man säger i Norge; haaaa deeeeeeet! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela