jordsnurra.blogg.se

En månad fram, en månad bak

Publicerad 2014-07-22 10:37:44 i Oslo 2014,

Hej, efter ca en månad känner jag att bara en månad är för lite. Hade det inte varit för skolan så hade jag stannat här ett bra tag till, det finns så mycket kvar här som jag känner att jag vill göra. Nu ska jag verkligen göra så mycket jag hinner under den här månaden som är kvar! 
 
Förra veckan gick inte så bra på jobbet, jag hamnade i en inställnings-svacka och eftersom att inställningen är A och O i det här jobbet så visade det sig tydligt på mina resultat. Jag uppnådde inte mina mål och kom in i en stressande ond cirkel. Vi var borta i Fredrikstad och jobbade hela veckan, badade innan jobbet osv. Även fast det går dåligt på jobbet så är det alltid kul för jag tycker om mina kollegor väldigt mycket. 

I helgen var Jolines föräldrar här på ett snabbt besök, de kom Fredag kväll/ natt när vi kom hem från jobbet och åkte hem på Lördag förmiddag. Vi fick inte mycket sömn men eftersom att vi redan var uppe så kändes det onödigt att lägga oss igen. Därför tog vi vårt pick och pack och la oss på stranden istället, det var ju otroligt varmt och fint väder. Sedan gjorde vi ingenting speciellt på resten av dagen eller kvällen, förutom att lagade god mat och kollade på serier. Skönt med en återhämtningskväll efter en tung vecka.
 
I söndags gjorde vi mest nytta, plockade undan i lägenheten, tvättade osv. Sen åkte vi till Nydalen för att hämta lite post i den lägenheten som vi ska flytta till. Det är så oklart kring den just nu så vi vet inte riktigt vad som händer i månadsskiftet. Hon som bor där i nuläget har uppsägningstid fram till 1a September men får flytta ut när som helst innan det om hon vill eftersom att vi tar över direkt. Hon har velat lite fram och tillbaka, först var det ju snack om att vi skulle få lägenheten i Juli, nu hade hon nämnt att hon flyttar ut 1a Augusti. Men när vi var hos Tove, hon som äger huset som hybeln (källarlägenheten) ligger i, så sa hon att tjejen är på semester fram till slutet av Juli och inte vet när hon ska flytta ut.. Det blir lite jobbigt för oss eftersom att vi inte vet om vi måste leta efter ännu en lägenhet som vi kan bo i en månad eller om vi kan flytta in i lägenheten i Nydalen. Men det löser sig!
 
Nu ska jag göra frukost och packa ihop mina saker, vi ska nämligen åka och bada med teamet innan vi börjar jobba. Det är ganska skönt att jag och Joline är i samma region även fast vi inte är i samma team, så vi åker tillsammans på de mesta av förmiddagsaktiviteterna (vi har bara en nyckel haha). 
 

Jag och Jollan på stranden.


Vi drog en handtvätt när vi upptäckte att vi inte hade några rena underkläder hehe..


I söndags tog vi en kvällspromenad på Aker brygge. Det är synd att det är så mycket turister (skriver som att jag är norsk hehe), annars hade det varit väldigt väldigt mysigt!


Krigsskada.


Benji moonar till andra team-bilen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela