jordsnurra.blogg.se

En månad

Publicerad 2014-07-16 11:32:00 i Oslo 2014,

Godmorgon, idag är det den 16e Juli vilket betyder att jag har varit här i en månad! Galet vad snabbt det går ändå :) 
 
i helgen gen körde vi en liten repris fast med nytt folk. Vi åkte till några nya vänner i Adamstuen för att föra lite. Tiden flög och helt plötsligt var klockan 2.30 (klubbarna stänger 3 i Oslo), så vi bestämde oss för att fortsätta festen hemma hos dem istället. det var mycket trevligt folk där och en spanjor på besök, han hade bott i Tyskland så jag fick uppdatera min tyska lite med en gång. Efter ett tag bestämde vi oss för att åka och bada, men hälften av gänget var kycklingar och tyckte att det skulle vara för kallt.. Det slutade med att vi åkte till en av de som var där och badade jacuzzi Istället. Inte helt fel det heller, huset låg nämligen på en kulle med utsikt över Oslofjorden 😍 "att bada jaccuzzi i soluppgången med utsikt över Oslofjorden" check ✔️  
 
klockan 7 på morgonen lite längre ner på kullen, inte lika bra utsikt men ändå väldigt fint!
 
I veckan har det gått lite segt med sälj för min del, Joline satte sitt första! Så skönt att komma över tröskeln. Jah och Joline är som sagt inte i samma team men vi jobbar i samma region så igår innan jobbet så åkte vi och spelade fotboll, en team-match. Efter det badade några trots regn och blåst.. 
 
Vi vi kom överens att ha en tävling mot Jolines team. Det team som sålde minst under dagen skulle få ett straff i form av äggning och att bada. Tyvärr så förlorade mitt team så snart ska vi till jobbet för att hinna få vårt straff... Och ja vad ska man säga, är man med i leken får man leken tåla 😁 nästa gång är det vi som vinner och då jävlar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela