jordsnurra.blogg.se

Sista Juli

Publicerad 2014-07-31 01:55:35 i Allmänt,

Godkväll. Dygnsrytmen blir som sagt lite ur balans när man jobbar som vi gör, vilket betyder att det inte ens är konstigt att vi fortfarande är vakna trots att klockan närmar sig 2 på natten. Jag insåg precis att det är sista Juli vilket betyder att det är dags för oss att flytta ut från lägenheten som vi haft i en månad nu. Jag har också insett att det är tack vare skolan som man vet vilken veckodag det är. Trots att vi jobbar så har man inte så bra koll på om det är Måndag eller Torsdag, de enda dagarna som skiljer sig från mängden är helgdagarna såklart. Imorse
fick vi ett ryck och letade efter ny lägenhet. Jag, Jollan och Rasse har i alla fall bestämt oss för att flytta ihop så imorgon ska vi åka och kolla på en lägenhet som ligger mer centralt än den vi bor i nu. Vi får se hur den är men med tanke på att vi inte har så mycket annat att välja eftersom att det är så ont om tid nu innan vi måste flytta härifrån på så lär det bli så att vi flyttar in där. Fortsättning följer!
 
Tyvärr så lämnade Benji oss i början av veckan för att han kom in på en utbildning som han sökt till. Ganska tråkigt samtidigt som det är kul för honom! Vi hade en avslutningskväll med honom efter jobbet i Måndags så det blev att gå ut och käka och sen bara promenera runt i stan. När man jobbar som vi gör och spenderar så mycket tid tillsammans så dröjer det inte länge innan man kommer varandra nära, så vi kommer att sakna Benji en smula. 
 
Sen juste ja, jag och Jollan bestämde oss för att åka till Holmenkollen klockan 3 på natten. För er som kanske inte vet vad Holmenkollen är så är det i alla fall en stor och berömd skidhoppsbacke i Oslo. Jag har ju inte varit där förut men den var helt fantastisk och gigantisk. Det är förbjudet att gå upp där på nätterna men vi kände att vi ville det så vi hoppade över avspärrningarna och tog trapporna upp, i alla fall halvvägs. Trots att det var mörkt och man inte såg så mycket egentligen (bilderna blev helt kassa, men det var fint med alla ljusen) så var det riktigt maffigt. När vi skulle åka tillbaka så mötte vi två polisbilar med blåljus som skulle upp mot Holmenkollen. Jag undrar fortfarande om det var vi som blev fångade på någon kamera och att de skulle skälla ut oss eller om det var någonting annat som hänt. 
 

Från an sak till en annan: både jag och Jollan dubblade idag! Det betyder att vi sålde två larm var och det var första gången för oss båda så vi firade det med kladdkaka när vi kom hem. Nu ska vi däremot gå till tvättstugan och hänga in vår tvätt i torkskåpet så att det hinner torka tills imorgon. Sen blir det sova, jag är helt galet trött och med tanke på att vi ska på visning klockan 7 (!!) imorgon på morgonen så lär vi ju behöva några timmars vila i alla fall. 

MEN det var en spontan uppdatering, hoppas ni har det bra där hemma och att ni njuter av sommaren. Ha deeeet
 
 

Kommentarer

Postat av: mamma sanna

Publicerad 2014-08-03 13:55:27

Hoppas på att få se bild/er på nya lägenheten (och då hoppas jag att det inte blir bild på en trappuppgång....)
Btw, här i Sverige känner vi Holmenkollen som världens största aidstest. Dolmenkollen! =)
Puss från ma.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela