jordsnurra.blogg.se

Sista Juni

Publicerad 2014-07-01 00:14:00 i Oslo 2014,

Gokväll, har precis bäddat ner mig själv på balkongen. För ja, om ni inte visste det så har jag och Joline bott på en balkong de senaste veckorna. Fancy? Nje, men hur mysigt som helst. Lagom svalt och tillräckligt med utrymme. Ikväll är dock sista natten här, imorgon flyttar vi nämligen över alla våra saker till lägenheten som vi skrev på förra veckan. Vi var och hämtade nycklarna idag så det är fritt fram för oss att flytta in allt imorgon. Det har varit jättesnällt av Kajsa att låta oss bo här, trots det ska det bli skönt med något "eget", även fast det bara är Juli ut. 
 
Pride i helgen blev inte riktigt som vi tänkt. Vi köade ett bra tag för att försöka (!) komma in på en gay-klubb, stämningen var härlig men de var stenhårda med åldersgränsen. Det är lite segt att vara 19 i en stad där gränsen på klubbar är 20. Och nej det är inte som i Sverige att åldern är rekomenderad och att man alltid kan snacka sig in på ett eller annat sätt ändå, de får helt enkelt inte servera en person under 20 år sprit. Vi slutade upp på Friday's istället, kul det också. På vägen hem så såg jag tre personer jag kände igenTre norrmän som jag hade träffat på västkusten två år tidigare, världen är liten och ibland överträffar mitt minne mig.
 
Idag var vi lediga båda två, vi får ändå inte gå ut i fält förrän våra polispapper har kommit. Vi promenerade runt i stan igen, lämnade ut lite CV'n i hopp om att fixa ett förmiddags- /helgjobb nu när vi "bara" har kvällsjobbet. De flesta verkade nöjda med sina nyanställningar men skam den som ger sig. 


Godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela