jordsnurra.blogg.se

3 nätter och 10 våningar senare

Publicerad 2014-06-22 21:31:00 i Oslo 2014,

Hej, nu är vi tillbaka till Oslo igen efter en härlig midsommarhelg i Sverige.
 
Vi hann med ganska mycket trots att vi bara var där i tre dagar. Midsommar spenderades dels med Jolines familj och värdfamilj, sill-lunch och dans runt midsommarstången på Läckö slott. Andra halvan så åkte vi till Jolines klasskompis och firade med massa olika folk. Det var fint uppstyrt med lekar och eftersom att mitt lag vann så kunde jag sova extra gott.
 
De resterande dagarna så hann vi säga hejdå till tyskarna, kolla lite på VM och inhandla det mesta av det som vi kommer att behöva i Oslo när vi får vår lägenhet. Det är ju növändigt men jag kan inte påstå att det är roligt att lägga flera hundra kronor på tvättmedel, strykjärn, soppåsar och trasor. Lika bra att man vänjer sig kanske ;) 
 
Vi hade turen att vi kunde åka med Kajsas pojkvän tillbaka, så vi kunde åka lite senare och hann med en mysig fika med Jolines familj ute på Sjölunda. Nu är batterierna laddade och vi är redo att köra all in i veckan. Vi har mycket roligt framför oss - utbildning för säljjobbet Måndag till Fredag, arbetsintervju och de två sista provjobbsdagarna. Håller tummarna att allt flyter på! Hoppas också att hissen lagas snart med tanke på att vi bor på 10e våningen, hehe. 
 
Jag och Joline i våra hemgjorda blomsterkransar

Kul att fylla resväskan med shopping
 
Utsikten från fikapausen, Vänern at its best om jag förstod det hela rätt
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela