jordsnurra.blogg.se

Hemresa

Publicerad 2014-06-19 19:11:00 i Oslo 2014,

Hej, just nu sitter jag och Joline på bussen påväg mot Sverige. Det funkade inte riktigt som vi ville så vi gav upp och tänkte att det skulle vara roligt att vara i Sverige hela sommaren och inte göra någonting, ha ett riktigt sommarlov liksom.
 
Jaja, som om att det skulle hända. Jolines värdfamilj från Tyskland är och hälsar på över midsommar så vi ska åka hem till henne och hälsa på dem. Varken jag eller Joline kände att vi egentligen ville avbryta för att åka hem men det var planerat och jag är säker på att det kommer bli roligt det också. 

Igår förresten så provjobbade jag för första gången på ett av jobben. Jag var värdinna på en restaurang på Aker Brygge, alltså den som står i dörren och placerar gästerna vid borden. I början var det mycket att ta in, att lära sig hur det funkade och vilka bord som fanns lediga - men jag tycker att jag kom in i det snabbt. Det var världens finaste väder så alla uteserveringar var fullproppade och vi hade inte en lugn minut när det närmade sig middag, precis som jag vill ha det. Efter 8 h var jag trött men nöjd, det var roligare än jag trodde och de flesta jag jobbade med var trevliga och hjälpsamma. Nästa vecka ska jag provjobba två dagar till och sen får vi se om jag får fast eller inte, men om jag inte ska få det så måste jag ha gjort någonting riktigt dumt hehe. 
 
Nu åkte vi precis över gränsen förresten, då är vi snart framme. Till Joline från Oslo tar det 2,5 h och till Stockholm tar det ca 8 så jag är glad att vi bara ska till Göteborg hehe.
 
 
 
Ni får ha en fin midsommar om vi inte hörs innan dess! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela