jordsnurra.blogg.se

Oslo dag 1

Publicerad 2014-06-17 21:05:00 i Oslo 2014,

Hej, vet ni vad? Jag är så glad. Vet ni varför? Det ska jag berätta för er.
 
Det är nämligen så att jag och Joline har varit väldigt effektiva idag. Klockan 12 så var på intervju i utkanten av stan, på ett företag där vi skulle jobba som säljare. Jag var lite skeptisk men efter mötet och intervjuerna så var jag positivt överraskad. Det roliga var att jag och Joline hamnade på samma intervju, de visste inte ens att vi kände varandra. Det som är ännu roligare är att vi båda fick jobbet!
 
Efter det åkte vi superlyckliga in till Sentrum och promenerade ner till Aker Brygge, för att söka ännu fler jobb. Jag hade intervju på en restaurant på eftermiddagen och den gick också bra. Jag satt där inne och tänkte att det skulle vara en vanlig intervju, men en timme senare så hade jag fått lära mig om restaurangens historia, hur de jobbade, vad man måste tänka på, sett hela lokalen inklusive kök, hälsat på alla kollegor, fått en skjorta och skrivit på ett kontrakt om att provjobba. Puh, vilket flyt va?! 
 
Men men, det är inte slut ännu! Vi har, med hjälp av Kajsa, antagligen spikat en lägenhet. Datum för inflytt är oklart, men vi har första tjing och om allt går som planerat så har vi den inom kort. 
 
Det är lite detaljer som måste klaras upp och vi har några beslut att ta innan vi kan slappna av helt, men det känns som att vi har fått en riktigt bra start i varje fall! Annars så kan jag säga att jag gillar det lilla som jag har sett av Oslo, det är mysigt och folk är trevliga. Tyvärr så är Joline sjuk (och jag börjar känna av i halsen) så vi låg inne igår och kommer nog lägga oss tidigt idag också och dricka en massa te så att det inte bryter ut och stoppar oss från att göra viktiga saker hehe.
Joline idag vid Aker Brygge
 
Fortsättning följer, adiós! 
 

Kommentarer

Postat av: mamma sanna

Publicerad 2014-06-18 13:15:44

Grattis! Två jobb, det var inte illa. Behöver du verkligen söka fler jobb om du redan har två? Puss ma.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela