jordsnurra.blogg.se

På G

Publicerad 2014-06-16 11:51:00 i Oslo 2014,

Nu är jag på bussen, on my way to Oslo. Vi är fortfarande i Sverige men än så länge så går bussresan bra, rätt bekvämt och skönt att ha både eluttag och wifi. Jag ska försöka fixa lite med designen på bloggen nu när jag inte har så mycket annat jag kan göra. 
 
Jag ser väldigt mycket fram emot det jag har framför mig, jag tror att det kommer gå jättebra! När jag berättat för vänner och familj vad det är jag ska göra så har jag mötts av en del skeptis, någonting som jag inte riktigt förstår. Jag är ju bara i grannlandet och jag kommer kunna kommunicera med folk utan större problem. Jag kan inte lova att det kommer att gå som på räls hela tiden men när ska jag göra såna här saker om inte nu? Det är ju nu när jag är ung och inte har någonting som håller mig tillbaka som jag ska ut och upptäcka världen och låta det som sker ske. Att jag inte har ett jobb ännu är ingenting som oroar mig, jag har hört att det är lätt att få jobb i Oslo som svensk, dessutom så är jag inte den som ger upp i första taget. Jag har inte så höga krav på varken jobb eller boende, jag är glad bara jag har tillräckligt med pengar så att jag kan stanna sommaren ut som planerat. "Men du känner ju ingen?!" är en annan sak som ett par kompisar jag till mig. Det är ju det som är vitsen med det hela, jag kommer ju lära känna nytt folk i Oslo. Dessutom har jag min vapendragare Joline vid min sida och av tidigare erfaremheter så är vi ostoppbara, jag är inte orolig.
 
Jag är inte ens det minsta nervös, bara förväntansfull och redo. Jag tror att jag har mitt utbytesår i Tyskland att tacka för det. Då åkte jag till ett främmande land där de pratade ett främmande språk, jag utmanade mig själv på alla plan och utvecklades otroligt mycket. Nu känns Norge som en baggis, det är ju typ samma sak som i Sverige med vissa små skillnader. Ni som tvivlar på att jag inte kommer att klara det får se. Dessutom har jag min familj och många vänner som stöttar mig och tror på mig, vilket jag uppskattar. 

 
Nu har jag inte så mycket mer att skriva för tillfället, jag kikar in och skriver ett par rader senare. Ciao!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda

21-årings reseblogg, uppdateras sporadiskt. Nästa resa: INDIEN!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela